Varför borde ni välja GemTicket?

GemTicket är mer än ett biljettsystem. Vårt system säkerställer att er publik återkommer match efter match.

T.ex. efter matchen, kommer systemet automatiskt höra av sig till besökarna och förenkla deras biljettköp inför nästa match.

Ett modernt och enkelt biljettsystem

När vi förenklar din vardag som arrangör, samtidigt som vi förenklar för dina kunder - vinner vi alla.

Biljetter giltiga för enstaka, eller flera, evenemang

Kanske är det inte tillräckligt att bara sälja biljetter till enstaka evenemang. Oavsett om det är en säsongsbiljett, eller kanske biljetter som gäller en specifik veckodag, finns det möjligheter för detta.

Sälj biljetter i entrén

Vi tvingar dig inte att sälja biljetterna genom systemet. Som inloggad administratör, kan du se hur många biljetter som är tillgängliga i varje del av arenan. Du kan omedelbart boka lediga platser och ta betalt genom en extern tjänst om så önskas.

Automatisk uppföljning av besökare

När dina besökare har lämnat arenan måste vi göra vad vi kan för att få dem att återvända. GemTicket kan effektivt kontakta dina besökare och skapa personliga erbjudanden som lockar dem tillbaka.

Pålitlig tillgång till systemet

Vårt system är byggt på något som kallas serverless teknologi. Det betyder att vi inte är beroende av en server som står på en fysisk plats för att fungera. Vårt system drivs istället från 3 olika städer och 3 olika datacenters, på flera olika maskiner. Att alla maskiner i samtliga städer går sönder samtidigt är väldigt osannolikt, vilket leder till att vårt system är väldigt pålitligt när det kommer till upptid.

Kommunicera effektivt med er publik

Genom vårt system kan ni som klubb kommunicera med er publik på ett effektivt och personligt plan. Erbjud publiken på östra sittplatsen någonting och publiken på ståplats något annat.

Skanna biljetterna med smartphones

Ni behöver inte köpa dyra skannrar för att kontrollera biljetter. Istället får ni tillgång till vår app för smartphones som skannar en biljett otroligt snabbt.

Redo att sätta igång? Börja sälja biljetter redan idag.